GEZOCHT  “Reisfanaten”  !!!


Categories :

Vertoon jij ook wat symptonen van het “reisvirus” ?    sorry, er bestaat geen vaccin voor !!!

Alleen praten met soortgenoten en reiservaringen delen helpt 😊

Daarom willen we op de Rodenbachwijk proberen een nieuwe aktiviteit op te zetten rond “reizen”.

Een ontmoetingsplek voorzien waar we over (onze) reizen kunnen praten, waar we foto’s of  video’s kunnen vertonen van onze reizen “dichtbij of wat verder weg”, enz. Dit alles zonder enige commerciële bedoeling, gewoon voor de fun.

Ben je geïnteresseerd ? Ben je zelf ook op zoek naar reisinspiratie ? Heb je leuke ideeën om zoiets op te zetten ? Zou je willen meewerken aan zo’n aktiviteit ?    Stuur dan even een mailtje naar patrick.desombere@gmail.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *